Benedek Elek Óvoda
Joó János Tagóvodája
3300 Eger Kallómalom út 1-3.
06-36-416-525
joojanosovi@ekvi.hu
2017.04.01. HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Tízórai abcde
Ebéd bcdef
Uzsonna cdefg

Bemutatkozunk

Tagóvodánk 200 kisgyermek befogadását tudja biztosítani. Nyolc osztatlan csoporttal működünk, ahol a 3-6 éves korosztály együtt tölti a mindennapokat.

Óvodai környezetünk korszerű, belső tereink esztétikusak és lehetőséget nyújtanak a mozgásélmény megélésére. Minden csoportszobához fedett terasz kapcsolódik, mely biztosítja csapadékos időjárás esetén is a szabad levegőn történő tartózkodást. Udvarunk tágas, 1500 m2 –en a sokoldalú mozgást kielégítő játékszerek hozzájárulnak a tartalmas udvari élethez. A Bozsik program keretén belül ovi-foci pálya került kialakításra, mely inspirálja a sportolás iránti szeretetet és a mindennapos egészségfejlesztő mozgásnak is helyet ad.

Az óvoda napirendjét folyamatosság és rugalmasság jellemzi, a gyermekek egyéni ritmusához igazítva.

A játék a nevelési céljaink elérésének legfontosabb eszköze. Nevelőtestületünknek fontos, hogy óvodásaink felszabadultak legyenek, játszanak, mozogjanak, fedezzék fel az élményeken alapuló tanulást, melyet a gyerekek érdeklődéséhez igazítunk. Mindezt a korszerű projektmódszer alkalmazásával érjük el. Ebbe a szellemiségbe a szülőket is bevonjuk, ezáltal aktív részesei lesznek az óvodai életünknek.

2021-es nevelési évtő Montessori szemléletű csoportot indítunk, amelyben szakirányú végzettséggel rendelkező óvodapedagógus fogadja a gyermekeket.

A Montessori struktúra alkalmazásával a nyitott életre nevelés a cél.

Az épület emeleti részén tornaszoba, só és színterápiás szoba került kialakításra.

Azon gyermekek számára, akiknek szükséges, a logopédiai fejlesztés helyben biztosított.

Gyermekeink étkeztetéséről saját főzőkonyhánk gondoskodik.

"Kis gyermekem csak nézzél szerteszét éretted van itt minden, ami szép."
Várnai Zseni

Észrevételek


Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Minden jog fenntartva 2024 (c)